Puszta Eldorado 

Natuurlijk Hongarije 

Gastheer en gastvrouw

Wij zijn George en Hellen Streur. In 2006 zijn we getrouwd en hebben elkaar toen beloofd het anders te gaan doen. Anders te gaan leven, meer samen te genieten. Beide hadden we een boeiende maar drukke baan. Daarvoor gingen we in de ochtend de deur uit om te beginnen met een reis vol files. 's Avond kwamen we voldaan thuis en ploften neer op de bank. Dit is niet wat wij voor ogen hadden tot ons 65e (waarschijnlijk 67e) jaar. 

Wij willen samen, leven en werken, in en om ons eigen huis

Onze beiden jeugddromen hebben we geclusterd en na heel wat brainstormen is Puszta Eldorado geboren. Puszta Eldorado is een kleinschalig vakantie paradijs waar, jong en oud, kan ontspannen, relaxen en vermaken. Op het park staan accommodaties voor vakantie verhuur. Elke accommodatie heeft uitzicht op de visvijver of poesta, verkijkend over de zonnebloemvelden en de poesta. 

Waar wij van houden is comfort, vrijheid en ruimte. Deze aspecten zult u zeker terug vinden in Puszta Eldorado.

In de jaren 2006 en 2007 hebben we veel rondgereisd door Hongarije om het land te verkennen en te zoeken naar de mooiste omgeving. In deze tijd hebben wij ons hart verknocht aan Hongarije. In 2008 zijn we eigenaar geworden van een stuk grond aan de rand van het dorp Tiszagyenda. Wat een authentiek Hongaars dorp is, gelegen aan de oevers van de Tiszarivier midden op de ongerepte poesta. 

Toen het grondstuk er was (2008) konden we onze plannen gaan uitvoeren. In 2013 hebben we onze banen opgezegd en zijn verhuist naar Hongarije. In mei 2013 hebben we de deuren geopend en kwamen de eerste gasten.

Sinds die tijd hebben we niet stilgezeten en blijven we bouwen aan Puszta Eldorado.

 

ik vertrek
ik vertrekEen half jaar voor en na de officiële emigratie zijn Sjors en Hellen Streur gevolgd door het programma Ik Vertrek

Bekijk hier de uitzending

Wat vinden gasten van Puszta Eldorado

 


Sjors en Hellen vertellen over hun camping
Interview in de ANWB Kampeer en Carvan Kampioen.
Klik hier om het intervieuw te lezen.pdf (1.51MB)
Sjors en Hellen vertellen over hun camping
Interview in de ANWB Kampeer en Carvan Kampioen.
Klik hier om het intervieuw te lezen.pdf (1.51MB)

 anwb_w760
anwb_w760


 


Info