Puszta Eldorado 

Natuurlijk Hongarije 

Puszta Wildlife voorjaar                                           

Schuilhuttenfotografie

Voor de natuurliefhebber hebben wij een speciaal, op maat gemaakt arrangement. Dit arrangement is vanaf binnenkomst tot dat u weg gaat volledig verzorgd. Dus inclusief logé, ontbijt, lunch(pakket), avondeten, drinken (m.u.v. alcoholische dranken) en hut / tour naar keuze. Wie wil dat nu niet.

U maakt zelf de keuze met hoeveel mensen u reist, hoe lang maar ook welke hut  tour of gids u kiest. Alle opties zijn mogelijk. Wij voegen geen groepen samen in de hutten of tours. U hebt met uw eigen gekozen reisgezelschap exclusiviteit. 

Inclusief

 • Logé
 • Volpension (ontbijt, lunch(pakket), avondeten en snacks)
 • Alle niet alcoholische dranken
 • Met een 4x4 vervoer naar de hutten (Karcag hutten vanaf Karcag)
 • Schuilhutten,  Tours en Gidsen  naar keuze

U logeert op vogelparadijs Puszta Eldorado. Een terrein van 6 ha waar het Nederlandse gastechtpaar Sjors en Hellen Streur u een onvergetelijke tijd garandeert. U kunt kiezen uit een comfortabele bungalow, chalet, pusztahut of kampeerplaats. Vanaf 2020 is er een B&B zodat u kan logeren in eenpersoonskamers. In het voorjaar zijn op dit terrein meer dan 150 verschillende vogels geteld.  Uw accommodatie is al een mooie schuilhut. 

Kiest u voor de Karcag hutten (Veldhut, Hortobagyhut, Hortobagy tour) dan raden wij u aan deze achter elkaar te plannen. Wij bieden de mogelijkheid om te overnachten in Karcag zodat de reistijd beperkt blijft. De Karcag hutten liggen op 40 minuten afstand van Puszta Eldorado. De overnachting in Karcag is inclusief de dagprijs dus geen extra kosten.

Exclusief

 • Vliegticket
 • Transfer vanaf vliegveld
 • Persoonlijke uitgave
 • Vervoer naar Karcag
 • Alcoholische dranken
 • Reis en/of annuleringsverzekering

 


Prijzen

Prijs per persoon per dag is 125 euro all-in

Boekt u met 3 of meer personen en verblijft u in één accommodatie dan geven wij een korting van 25 euro per dag per persoon.

Aankomst en vertrek dag tellen als 1 dag.

Als u reisgezelschap niet fotografeert en niet meegaat naar de hutten of tours, dan is de dagprijs voor deze reisgenoot 60 euro per dag all-in.

Komt u met het vliegtuig dan raden wij u aan om op het vliegveld een auto te huren. Het zijn gerenommeerde verhuurbedrijven en de auto's die verhuurd worden zijn goed en betaalbaar. Wilt u gebruik maken van transfer vanaf het vliegveld naar Puszta Eldorado dan kunnen wij dat voor u regelen. Alleen in het weekend mogelijk en voor 100 euro per 3 personen enkele transfer. Een auto huren is goedkoper en maakt u een stuk flexibeler. Buiten de hutten en tours is er veel te beleven in de omgeving. Met wat aanwijzingen vanuit Puszta Wildlife kunt u op deze plekken zelfstandig komen en volop genieten.


RESERVEREN

U kunt deze reis hier reserveren.

Vragen kunt u stellen via:

E-mail via het  Contactformulier

Telefoon +31 (0)6-16730718

Messenger Sjors Streur 


Info